duminică, 14 decembrie 2014

M-am grabit si acum platesc pentru prostia asta

         Desi stiam ca inainte de a-mi cumpara o masina trebuie sa adresez un set de intrebari foarte bine definit nu am facut acest lucru fiindca ma grabeam sa-mi cumpar o masina cat mai repede si nu am fost atent la toate detaliile. Mi-am cumparat un opel corsa cu motor de 1.4 benzina si am fost fericit fiindca avea putini kilometri si avea montata si o instalatie gpl. Am pus-o pe tester in targ si nu m-am gandit ca baietii de acolo aveau cheie facuta cu cel care mi-a vandut masina. Corsa mea nu a dat nicio eroare pe tester si a mers impecabil timp de 1 saptamana. Insa dupa “saptamana de aur”, masina a inceput sa faca probleme, sa nu porneasca la prima cheie si sa mearga ingatuit…mai rau ca o dacia veche de 30 de ani.

           Instalatia gpl montata era una de 2 lei fiindca avea montata o instalatie asemenatoare cu cea folosita de bunica la tara in bucatarie si nici nu avea autorizatie RAR. A trebuit sa tin masina 1 luna de zile intr-un  service gpl din Bucuresti si m-au costat aproape 2000 de lei toate reparatiile necesare pentru ca masina mea sa functioneze corect. 
          Acum vreau sa o vand, sa scapm de belele si sa ma duc in Germania sa-mi cumpar o alta masina. De data aceasta o sa fiu atent la toate detaliile si o sa o pun pe 3 testere inainte sa o cumpar ca sa fiu sigur ca nu-mi mai trag teapa si de data asta .