sâmbătă, 3 decembrie 2016

Obloanele asigura o buna izolare termica

Oricine isi doreste sa locuiasca intr-o casa moderna, care sa prezinte un aspect ideal atat la interior, cat si la exterior, insa exista si cateva trucuri prin care acestea sa fie infrumusetate. Astfel, sunt multi cei care apeleaza la obloane din aluminiu, fiind o varianta foarte practica ce asigura intimitatea necesara in orice locuinta, insa aceasta propunere aduce si alte cateva avantaje.

Costuri reduse si eficienta

In primul rand costurile nu sunt atat de ridicate, ci se calculeaza in functie de dimensiunile necesare si de preferintele clientilor, iar intretinerea acestora nu va aduce probleme pentru proprietari. De asemenea, se indeplineste cu brio obiectivul principal, acela de a fi cat mai eficiente si sa permita controlarea gradului de lumina care patrunde in locuinta. Intimitatea este importanta pentru orice familie, in special pentru cele care locuiesc in case situate in apropierea unor blocuri sau a altor cladiri inalte, iar obloanele reprezinta cea mai buna alegere.

Usor de montat

Insa un alt avantaj important este faptul ca pe aceasta cale se aduce si un plus de siguranta, datorita faptului ca musafirii nepoftiti vor fi tinuti la distanta, fara a mai avea un loc prin care sa patrunda in locuinta. Mai mult decat atat, aceste obloane din aluminiu se monteaza in doar cateva ore de catre specialisti si se bucura de o durata de viata importanta.

Izolare termica si fonica


Zgomotul nu va mai reprezenta o problema in incaperile protejate de obloane, deoarece aluminiul are, printre altele, si rolul de a tine zgomentele venite din exterior la distanta, asigurand un mediu mult mai placut. De asemenea, orice locuinta este mai primitoare daca se poate asigura temperatura optima, astfel ca eficienta termica poate sa creasca cu pana la 20% cu ajutorul acestora, proprietarii facand economii importante atat vara, cat si iarna, cand temperaturile sunt extreme.