sâmbătă, 24 septembrie 2016

Urmatoarea mea masina va fi colantata complet

Exista numeroase modalitati prin care masinile noastre sa prezinte aspectul pe care ni-l dorim, insa putini sunt cei care isi permit vopsirea integrala a propriului autoturism. Preturile depasesc 4.000 de lei chiar si pentru cele mai mici masini, astfel ca nu este de mirare de ce tot mai multe persoane se orienteaza catre serviciul de colantare totala a masinii.

Preturi bune

Astfel, tarifele pornesc de la 800 de lei, fiind de 4 ori mai mici decat in cazul vopsirii, iar clientii au la dispozitie numeroase tipuri de autocolante la care sa apeleze. Sunt propuse si autocolante cu grosimi superioare, a caror durata de viata depaseste 5 ani, aspect asigurat si de garantia primita.

Personalizare

Astazi este foarte usor sa conduci autoturismul preferat in culoarea pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna, fara a pregati cateva mii de lei pentru acest lucru. Nu sunt impuse limite si oricine are unda verde sa isi puna imaginatia in aplicare, gandindu-se la cele mai creative solutii pentru propria masina. In plus, ori de cate ori apare vreun incident in parcari, sa remediezi o zgaraietura este foarte usor si la costuri minime. Este suficient sa inlocuiesti autocolantul de pe elementul respectiv, procedura care se efectueaza in cel mult 20 de minute.

Publicitate accesibila

Serviciul de colantare totala a masinii este foarte popular si in randul firmelor care detin flote de masini, fiind o ocazie ideala prin care isi pot face publicitate prin orase la preturi foarte accesibile. In astfel de cazuri sunt recomandate cele mai ieftine tipuri de autocolante care rezista pana la 2-3 ani, intrucat in acest interval, cele mai multe companii schimba autoturismele. In plus, sa inlocuiesti autocolantul este o procedura usor de pus in practica, care nu aduce prejudicii vopselei masinii, ci in tot acest timp a fost protejata de praf, mizerie si pietricele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu