luni, 21 noiembrie 2016

Bratarile pentru Fitness imbunatatesc performantele la sala

Sportul este important pentru oricine, fiind recomandat de catre toti medicii, astfel ca oricine ar putea profita de avansul tehnologic pentru a-si usura activitatea. La iUni sunt disponibile o multime de bratari pentru fitness ce propun diferite sisteme menite sa ajute utilizatorii pentru a-si imbunatati performantele, design-ul fiind unul atragator si foarte usor de folosit.

Functii importante 


Nu lipsesc cele mai esentiale functii, precum monitorizarea distantei parcurse, a pasilor efectuati si al numarului de calorii arse, insa monitorizarea somnului este ideala pentru oricine isi doreste sa se odihneasca in cele mai bune conditii. Ecranul de dimensiuni reduse este ideal pentru sport, intrucat afiseza cele mai importante aspecte precum ritmul cardiac, insa aceste bratari dispun si de o functie impotriva furtului, astfel ca avertizeaza utilizatorii atunci cand ies din aria de acoperire a telefonului.

Mai mult, bateria cu o capacitate de 40 mAh este suficient de mare pentru a asigura o autonomie mai mult decat multumitoare, de pana la 27 de zile, in timp ce incarcarea se face in cel mai scurt timp. De asemenea, aceste bratari pentru fitness permit si utilizarea camerei telefonului, conexiunea fiind realizata prin Bluetooth, iar utilizatorii vor primi chiar si notificari ale mesajelor sau apelurilor primite. Avand o greutate redusa de sub 30 de grame, cu siguranta ca aceste dispozitive reprezinta cadoul potrivit pentru orice persoana pasionata de sport si sanatate.

De unde cumpar?


iUni dispune de o gama foarte variata de bratari pentru fitness, la preturi diferite si cu functii care sa indeplineasca preferintele tuturor clientilor. Aceste gadget-uri pot fi testate in cadrul showroom-ului, fie comandate direct de pe site, acordandu-se transport gratuit pentru comenzile cu o valoare mai mare de 499 de lei. Mai mult, produsele pot fi returnate in termen de 14 zile si inlocuite cu altele, fie clientii pot primi banii inapoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu