vineri, 23 iunie 2017

Au aparut profile noi de tamplarie

Pentru a avea parte de o tamplarie care sa se ridice la nivelul asteptarilor, oricine trebuie sa se orienteze catre o calitate superioara si sa nu puna pret pe cel mai mic tarif. Astfel, cu siguranta, fiecare client va fi multumit de tamplarie Salamander Streamline SL76, care reprezinta una dintre cele mai grozave optiuni, fiind foarte moderna, performanta si aduce elemente de feronerie eficiente, practice, ideale din punct de vedere estetic.

Caractertistici

In primul rand sunt disponibile mai multe culori, insa cea mai populara este albul intrucat este si cea mai accesibila din punct de vedere financiar. De asemenea, si materialul folosit la procesul de fabricatie este prietenos cu mediul inconjurator si se poate recicla 100%. Clientii se bucura si de o foarte buna izolare termica, ceea ce se traduce prin facturi mai mici si economii semnificative atat vara, cat si iarna, cand este mai usor sa se obtina o temperatura stabila la interior, fara a fi influentata de cea de afara. Datorita acestor performante, tamplaria Salamander Streamline SL76 este foarte populara in domeniul constructiilor si aduce o garantie importanta pentru clienti si din punct de vedere al izolarii fonice, adica zgomotele nu mai sunt la fel de deranjante.

Optiuni


Clientii au si ocazia de a alege diferite tocuri pentru usi, astfel incat tamplaria sa fie personalizata pana la cele mai mici detalii. In acelasi timp si cercevelele medii sunt de dimensiuni mai mult decat prietenoase, ceea ce presupune tarife accesibile pentru toate buzunarele. Pot fi aplicate si diferite folii de imitatie a lemnului, lucru ideal in cazul caselor, dar pot fi efectuate la comanda si alte decoruri care sa indeplineasca cerintele estetice ale tuturor clientilor. Cu alte cuvinte, acest tip de tamplarie este foarte rezistent, etanseaza foarte bine apa, tine frigul sau caldura la distanta si aduce mai mult confort in orice locuinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu