sâmbătă, 28 mai 2016

Mai ieftin ca la hotel...in Iasi

Capitala Moldovei, Iasiul, cu siguranta ca este un oras foarte vizitat datorita istoriei bogate a zonei, dar si a obiectivelor turistice foarte atragatoare. O vacanta la Iasi poate schimba turistilor parerea despre zona Moldovei, care se dezvolta din ce in ce mai mult in fiecare an. In schimb, fiecare oaspete trebuie sa isi gaseasca un loc confortabil in care sa se cazeze, avand la dispozitie o serie de hoteluri si pensiuni imprastiate pe toata suprafata orasului, din care sa se poata alege in functie de preferinte si necesitati.

Cu siguranta ca oricine isi doreste sa se cazeze chiar in inima orasului la hotelul Unirea sau Traian, de unde se asigura o vedere impresionanta catre bulevardul Stefan cel Mare si Palatul Culturii, proaspat renovat si deschis publicului. Insa cei mai multi turisti cauta cazare ieftina in Iasi, bineinteles, din motive financiare, iar o solutie o reprezinta apartamentele, garsonierele sau casele ce pot fi inchiriate in regim hotelier.

Cazare ieftina in Iasi

Regimul hotelier este avantajos din punct de vedere financiar, deoarece turistii au la dispozitie conditii similare cu cele oferite de hoteluri si pensiuni, insa preturile sunt mult mai scazute. Conform statisticilor, tarifele pot fi chiar si cu pana la 40% mai mici, iar un avantaj este faptul ca pot fi cazate mai multe persoane, motiv pentru care pretul se imparte in mod egal, devenind foarte scazut.


De asemenea, suprafata in plus este bine venita pentru orice turist care are la dispozitie mai mult spatiu in care sa se poata relaxa, fara a se mai simti presat. In plus, bucataria proprie ajuta turistii sa isi poata gati mancarurile preferate ori de cate ori doresc, in fiecare punct al orasului fiind cate un supermarket de unde sa se poata aproviziona cu tot ceea ce este necesar pentru o masa delicioasa servita alaturi de cei dragi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu