vineri, 24 iunie 2016

Siam - un nou tip de salon de masaj

Salonul Siam propune clientilor cele mai bune modalitati prin care sa se poata relaxa si sa uite de stresul cumulat zi de zi. Atmosfera aparte a fost pusa la punct cu ajutorul specialistilor, iar sedintele se vor desfasura in camere potrivite pentru acest serviciu, cu un parfum placut, muzica relaxanta in surdina si profesionalismul maseuzelor isi vor spune cuvantul.
Tipul de masaj se alege de catre clienti in functie de preferinte si poate fi efectuat de catre una, doua sau mai multe maseuze. In plus, masajul erotic laSiam este ideal si pentru cupluri, fiind o modalitate perfecta prin care doua persoane se pot cunoaste mai bine.

Tipuri de masaj – topless

Pentru acest tip de masaj, maseuza este imbracata doar in bikini, iar masajul incepe prin relaxarea tuturor zonelor corpului cu ajutorul mainilor si sanilor, astfel incat clientii sa se simta cu adevarat confortabil si sa isi doreasca sa revina cu placere de fiecare data.

Masajul erotic nud

Acest tip este cel mai des intalnit, intrucat maseuzele nud pun in aplicare toate cunostintele acumulate prin care pot relaxa corpul clientilor, pentru ca acestia sa se relaxeze, sa elimine orice energie negativa si a permite stocarea celei pozitive. Saptamanile stresante vor fi mult mai usor de depasit prin intermediul masajului nud, totul cu ajutorul uleiurilor speciale si aromate si prin obtinerea suficienta pentru alte cateva zile stresante.

Masajul thailandez

Miscarile aferente acestui tip de masaj sunt cunoscute in toata lumea datorita eficientei prin care clientii se pot relaxa in cel mai scurt timp, existand posibilitatea ca maseuza sa fie nud sau imbracata sumar.

Masajul dublu


Cu siguranta ca acest tip de masaj reprezinta cea mai comuna fantezie a clientilor, intrucat masajul va fi efectuat de doua domnisoare sexy, imbracate sumar sau nud, barbatii fiind cu adevarat rasfatati cu ajutorul miscarilor excitante ale maseuzelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu