duminică, 22 ianuarie 2017

De ce sa optezi pentru un bilet avion catre Danemarca



Danemarca este o destinatie unica a Europei, fiind delimitata de marea Nordului si Baltica si marcheaza locul de unde vikingii au plecat in primele lor expeditii. Nici un loc din tara nu se afla la o distanta mai mare de o ora de apa, iar pe cea mai mare parte a coastei se gasesc plaje frumoase. In ziua de azi pot fi admirate in muzee navele vikingilor, se pot descoperi galerii de arta sau se pot explora castele desprinse din povestile lui Hans Christian Andersen, de aceea poti opta pentru un bilet avion Danemarca.


Palatul Frederiksborg

Localizat in inima unui lac, acest palat impresionant gazduieste muzeul National de Istorie, fiind instalat in acest loc inca din 1878, insa constructia dateaza din secolul al XVII-lea, moment la care reprezenta resedinta regelui Christian al IV-lea. Vizitatorii pot hoinari printre camerele castelului si admira o vasta colectie de arta, insa nu trebuie sa rateze gradinile frumos amenajate.

Podul Oresund

Acest pod leaga Copenhaga de Malmo din Suedia, se intinde pe o lungime de 8 km si este o structura ce transporta atat masini, cat si trenuri. Partial pod, partial tunel, Oresund a fost inaugurat in anul 2000 si acomodeaza aproximativ 20.000 de autovehicule in fiecare zi, fiind unul dintre simbolurile tarii. De asemenea, cei care viziteaza Danemarca se folosesc de acesta ca de o poarta accesibila catre Suedia.

 
Plajele Skagen

Un bilet avion Danemarca ofera calatorilor posibilitatea de a avea acces la peste 8.000 de km de coasta, iar dintre acestea se remarca plajele Skagen, ideale pentru o vacanta cu familia. Se gasesc unitati de cazare pentru toate bugetele, de la 2 pana la 5 stele, preturile sunt accesibile, iar oaspetii au la dispozitie numeroase activitati, printre care si practicarea a diferite sporturi pe plaja sau pe apa. In schimb, este important ca vacanta sa fie programata pentru cele mai calduroase zile ale anului, intrucat Danemarca nu este una dintre cele mai prietenoase destinatii din acest punct de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu