vineri, 12 mai 2017

Multe firme prefera sa foloseasca geamurile tripan

Alegerea ferestrelor nu este o sarcina atat de simpla pe cat pare la prima vedere intrucat optiunile sunt foarte variate in acest sens si, de multe ori, avem probleme in momentul in care trebuie sa luam o decizie. In schimb, o varianta foarte populara si eficienta este geam tripan 4 anotimpuri, ce se remarca prin faptul ca sunt utilizate trei foi de sticla, care sunt separate de niste elemente din aluminiu.

Pentru oricine

Grosimea sticlei variaza, insa media este de 32 de mm, in timp ce profilul are o adancime de aproximativ 70 mm. Totusi, se pot gasi variante pentru a indeplini preferintele si cerintele celor mai pretentiosi clienti, iar performantele sunt net superioare fata de cele ale unui simplu geam termopan. In primul rand izolarea termica aduce mai mult confort, dar si economii semnificative, intrucat este nevoie de un efort scazut pentru a obtine temperaturi stabile. In plus, nu trebuie omis faptul ca exista posibilitatea montarii mai multor foi care sa ajute la pierderea a cat mai putina caldura, dar care sa ajute la o mai buna izolare fonica pentru ca nici un zgomot din exterior sa nu fie deranjant.

Fara condens

O problema foarte importanta este evitarea condensului, fapt asigurat de un geam tripan 4 anotimpuri. Condensul atrage numeroase riscuri, precum formarea mucegaiului la nivelul peretilor, fapt ce poate sa aduca probleme respiratorii, iar grosimea profilului recomanda acest tip de fereastra in toate conditiile.

Profesionalism


In schimb, este important sa se apeleze doar la cei mai buni din domeniu, care dispun nu numai de echipamentele adecvate, ci si de angajati bine pregatiti, capabili sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii. In plus, acestia vor face montajul ca la carte, pentru ca totul sa fie perfect si sa se obtina cele mai bune performante, iar clientii sa se bucure de beneficiile aduse de un geam tripan 4 anotimpuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu