joi, 25 mai 2017

Smartwatch-urile fac parte din viata noastra din ce in ce mai mult

Gama de ceasuri smartwatch iUni multumeste chiar si pana pe cele mai infocate persoane pasionate de tehnologie, intrucat optiunile sunt foarte variate, pentru toate preferintele si nevoile. In plus, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care sunt foarte cautate, dar si pentru ca acestea sunt niste accesorii practice, care ne usureaza viata intr-o multime de situatii. Apelurile pot fi initiate direct de la incheietura mainii, insa sunt incorporate si multe alte functii esentiale.

Diferite functii

Toate functiile sunt accesibile prin intermediul ecranului touchscreen, iar un astfel de gadget este foarte usor de folosit. Exista posibilitatea de a controla camera telefonului sau de a asculta muzica stocata in memoria acestuia, in timp ce functia antifurt este ideala in toate conditiile, iar aceasta presupune emiterea unui semnal sonor atunci cand exista o distanta mai mare de cativa metri intre telefon si smartwatch. Monitorizarea somnului este, din nou, foarte utila, deoarece pe aceasta cale se poate imbunatati calitatea si orice utilizator va fi mult mai odihnit. 

De asemenea, persoanele pasionate de sport au la dispozitie pedometru, masurarea batailor pe minut, afisarea vitezei de deplasare, cronometru, barometru, altimetru, temperatura exterioara sau cea a corpului si nu numai.

Capacitatea bateriei variaza de la un model la altul, insa media este de 400 mAh, cifra care presupune o autonomie de pana la 3, 4 zile, in functie de intensitatea cu care este folosit gadgetul. In plus, incarcarea se face cu usurinta, prin intermediul unui cablu obisnuit microUSB, fiind suficiente pana la 3 ore.


Avantaje iUni


Colectia de ceasuri smartwatch iUni poate fi descoperita pe site-ul propriu, unde este foarte simplu sa se plaseze o comanda si chiar se acorda livrare gratuita prin curier atunci cand sunt achizitionate produse in valoare de 499 de lei, insa exista si posibilitatea de testare a produselor in cadrul showroom-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu